Rutesetting

Rutesetting for tau og buldre ruter i hele landet.

Martin har laget rutene til de fleste nasjonale mesterskap i klatring og buldring de siste 5 årene. Han har i tillegg laget rutene til mange av de regionale konkurransene, og reist rundt til utallige klatresentre og klubber i hele landet for å sette ruter og buldre. Han har på den måten opparbeidet seg uvurderlig kompetanse på å sette ruter og buldre for ulike aldre og nivåer. 

Martin bidrar ofte med innkjøp av grep i forkant av en rutesetterjobb. Klatregrep er en jungel å sette seg inn i, og det er en klar fordel at en erfaren rutesetter bistår i denne prosessen. Ofte har Martin ett eller flere kurs/workshops for klubben eller senteret når han først er der for å skru. Erfaringen er at kombinasjonen av gode innkjøp til veggen, rutesetting tilpasset nivået lokalt, og kurs i etterkant av rutesettingen løfter det lokale nivået betraktelig! Tilsyn kan med fordel gjøres samtidig med rutesetting da man allerede er på plassen.

Tilbakemeldinger

“Hver gang vi bruker Martin til rutesetting, får vi fete ruter på alle grader, og de blir levert på avtalt tid og pris - med anbefalinger til grepinnkjøp på lasset. Martin brenner for klatring, og er veldig gira på at resultatet skal bli bra, akkurat det vi som liten klatreklubb trenger. “

Håvard Skomedal Torvanger