Mono

Det er noe eget med nerdeblader. De bladene der du kan lese en halvtime om noe så snevert at 0,01% av Norges befolkning aner hva det er snakk om. De bladene som gjør at du drømmer deg bort og blir gira av både tekst og bilder. Alpinklatring har hatt et slikt blad, men det har manglet i sportsklatringens verden. Det snur nå!

Etter å ha skrevet to bøker om trening for klatring ville vi lage noe enda mer nerdete. Der vi fikk skrive alt for langt om noe veldig snevert. Der vi fikk historier og perspektiver som det ikke ble plass til i de foregående bøkene. En bok der vi selv kan drømme oss bort i bilder og tekst mens regnet pøser ned ute. Vi føler vi har klart det nå - i år gir vi dere MONO! 

MONO er en samling på 180 sider med artikler om blant annet klatrings debut i OL, klatring i baris, pussing av buldre, trening av fingerstyrke og utviklingen av buldringen i Rogaland. MONO er den første av flere planlagte årlige utgivelser, og med hjelp av klatrere som er like flinke til å skrive og å ta bilder som de er til å klatre, håper vi at dette blir den årlige nerdefesten som sport- og konkurranseklatringen har manglet.

Tilbakemeldinger